MUTLU MAKARNA’NIN
TAŞ DEĞİRMEN’DEN İLHAM ALAN ÜRETİM METODU
TAŞ DEĞİRMEN’DEN İLHAM ALAN ÜRETİM METODU
Mutlu lezzet harmanı için
daima mükemmeli ararız.
Çevre koşulları değişse bile
kalite standartlarımız değişmez.
Bilim ve tecrübemizle tahılın
saflığını, görünümünü,tüm fiziksel
ve kimyasal özeliklerini
sürekli analiz ederiz.
Özel harman buğdaylar
10 saat su ile tavlanır.
Bu esnada buğdayda bulunan renk
verici maddeler irmiğin içerisine geçer.
İşte mutlu makarna’nın o kehribar
sarısı rengi böyle ortaya çıkar.
Buğdaylar, Stone Debranning sistemiyle modern taş değirmenlerden geçer.
Böylece
mikotoksinler ve bakteriler
olabildiğince buğdaydan
ayrılmış olur.
Elde edilen buğday,
öğütülerek
Mutlu Makarna’nın o lezzetli
irmiğine dönüşür.
Üretilen irmikler
vakum teknesinde
yoğrulur.
Ardından
kalıplardan geçer.
Yüksek ısı teknolojisiyle
makarnanın içindeki nişasta jelleşir.
Mutlu Makarna’nın o benzersiz
diri kıvamı böyle ortaya çıkar.
Bu şekilde
el değmeden, özenle üretilen
Mutlu Makarna son kontrollerinin
ardından size ulaşmak için
yola çıkar.
Daha Fazla Onaylıyorum