Select Language
Site İçi Arama
MUTLU MAKARNA’NIN
TAŞ DEĞİRMEN’DEN GEÇEN YOLCULUĞU
Mutlu lezzet harmanı için daima mükemmeli ararız. Çevre koşulları değişse bile kalite standartlarımız değişmez.
Bilim ve tecrübemizle tahılın saflığını, görünümünü,tüm fiziksel ve kimyasal özeliklerini sürekli analiz ederiz.
Özel harman buğdaylar 10 saat su ile tavlanır. Bu esnada buğdayda bulunan renk verici maddeler irmiğin içerisine geçer. İşte mutlu makarna’nın o kehribar sarısı rengi böyle ortaya çıkar.
Buğdaylar, Stone Debranning sistemiyle modern taş değirmenlerden geçer.
Böylece mikotoksinler ve bakteriler olabildiğince buğdaydan ayrılmış olur.
Elde edilen buğday, öğütülerek Mutlu Makarna’nın o lezzetli irmiğine dönüşür.
Üretilen irmikler vakum teknesinde yoğrulur.
Ardından kalıplardan geçer.
Yüksek ısı teknolojisiyle makarnanın içindeki nişasta jelleşir. Mutlu Makarna’nın o benzersiz diri kıvamı böyle ortaya çıkar.
Bu şekilde el değmeden, özenle üretilen Mutlu Makarna son kontrollerinin ardından size ulaşmak için yola çıkar.
Çerezlerdeki sitemizdeki deneyimlerinizi kişiselleştirmek, iyileştirmek ve size ilgili reklamlar ile hizmet etmek için kullanıyoruz. Veri toplama uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni sayfamızı ziyaret edin. Onaylıyorum seçeneğine tıklayarak Çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

Daha Fazla Onaylıyorum