Select Language
Site İçi Arama
Levrekli Makarna
Malzemeler

  • 1 paket Mutlu makarna
  • 2 adet levrek fileto
  • 1 adet limon
  • 200 gr. taze fasulye
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 2 yemek kaşığı sıvıyağ
  • Tuz, karabiber


TARİF İÇİN ÖNERİMİZ; PENNE
HAZIRLANIŞI

Levrekli Makarna Nasıl Yapılır?

Levrek filetoyu küp şeklinde doğrayıp, tuz ve karabiberle tatlandırınız. Az yağ ile bir tavada kızartınız. Taze fasulyeleri yıkayıp, kenar kısımlarını temizleyiniz. Kısa bir süre haşlayınız veya fasulyeler yumuşayıncaya kadar tavada çeviriniz. Bir kaba limonun kabuğunu rendeleyiniz ve suyunu sıkınız. Makarnaları pişirme önerisine göre pişirip süzünüz. Limon suyunu ve rendesini makarnaya karıştırınız. Kızarttığınız levrekleri, fasulyeyi ve kremayı ilave edip karıştırınız. Tavada biraz soteleyip servis yapınız.

Çerezlerdeki sitemizdeki deneyimlerinizi kişiselleştirmek, iyileştirmek ve size ilgili reklamlar ile hizmet etmek için kullanıyoruz. Veri toplama uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni sayfamızı ziyaret edin. Onaylıyorum seçeneğine tıklayarak Çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

Daha Fazla Onaylıyorum