DENİZ KABUĞU
8-10 dk
500 gr
ÜRÜN KİTİ
GRAMAJ
500 gr
KOLİ TİPİ
Karton Koli
İÇ AMBALAJ BARKODU
86909464 22541
PİŞİRME SÜRESİ
8-10 dk
İÇİNDEKİLER
Durum Buğdayı İrmiği ve Su
KOLİ BARKODU
8690946 106281
KOLİ İÇİ ADEDİ
20
RAF ÖMRÜ
2 yıl
TİPİK DEĞERLER
100 g
ENERJİ
1488 kj / 356 kcal
YAĞ
1.1 g
DOYMUŞ YAĞ
0,1 g
KARBONHİDRAT
74 g
TOPLAM ŞEKER
2,4 g
LİF
2
PROTEİN
11 g
TUZ
0,004 mg
Diğer Ürünlerimiz
MUTLU MAKARNA’NIN
TAŞ DEĞİRMEN’DEN GEÇEN YOLCULUĞU
TAŞ DEĞİRMEN’DEN GEÇEN YOLCULUĞU
Mutlu lezzet harmanı için
daima mükemmeli ararız.
Çevre koşulları değişse bile
kalite standartlarımız değişmez.
Bilim ve tecrübemizle tahılın
saflığını, görünümünü,tüm fiziksel
ve kimyasal özeliklerini
sürekli analiz ederiz.
Özel harman buğdaylar
10 saat su ile tavlanır.
Bu esnada buğdayda bulunan renk
verici maddeler irmiğin içerisine geçer.
İşte mutlu makarna’nın o kehribar
sarısı rengi böyle ortaya çıkar.
Buğdaylar, Stone Debranning sistemiyle modern taş değirmenlerden geçer.
Böylece
mikotoksinler ve bakteriler
olabildiğince buğdaydan
ayrılmış olur.
Elde edilen buğday,
öğütülerek
Mutlu Makarna’nın o lezzetli
irmiğine dönüşür.
Üretilen irmikler
vakum teknesinde
yoğrulur.
Ardından
kalıplardan geçer.
Yüksek ısı teknolojisiyle
makarnanın içindeki nişasta jelleşir.
Mutlu Makarna’nın o benzersiz
diri kıvamı böyle ortaya çıkar.
Bu şekilde
el değmeden, özenle üretilen
Mutlu Makarna son kontrollerinin
ardından size ulaşmak için
yola çıkar.
Daha Fazla Onaylıyorum